Visc a Manresa. Vaig tenir la meva primera casa de nines amb 23 anys, una casa de kit que vaig acabar regalant a mitjà fer, perquè mai trobava temps per acabar-la.
     Mai abans havia tingut gens semblat, ni tan sols nines, ja que no m'agradaven les coses de nenes, només les de nens.
     L'any 2004, amb el meu fill nounat, vaig tornar a interessar-me per aquest món de la miniatura.
     Investigant per internet vaig trobar un grup de miniatures i cases de nines, vaig establir contacte, i gràcies a unes quantes integrants vaig assistir a la meva primera fira com a visitant.
     Arran d'això em va entrar el cuquet de començar a fer les meves primeres minis, i com mai em quedo a mig fer, no em vaig conformar amb fer alguna cosa per la meva, i vaig començar a produir, per poder assistir a fires com a artesana. Tenia l'avantatge que feia de professora voluntària de manualitats, així que ja coneixia algunes tècniques, encara que aplicar-les a les miniatures ja era una altra cosa.
     En el 2005 vaig assistir a la meva primera fira com a artesana a Cubelles, portava coses molt sencilletes i simples (eren les meves primeres obres, i per a mi, ja eren tot un assoliment). A poc a poc i aconsellada, de vegades, per companyes d'aquest món, vaig començar a millorar i a fer coses més treballades.
     El que més m'agrada és retallar i cosir, per això em centro més en el paper i a la roba, i com bona perfeccionista cuso a mà i retallo amb molta paciència; encara que últimament treballo l'escala 1/144, i productes i publicacions en espanyol (farta que tot el que trobava en aquest camp era en anglès).
     Intento participar en 4 o 5 fires a l'any (Madrid, València, Barcelona, Milà), i sobretot gaudeixo ensenyant i compartint la meva afició amb altres persones. 
   No només sóc una possessa de les minis, m'encanta cantar (diuen que ho faig bastant be), jugar amb l'ordinador, llegir i veure dibuixos animats (tant de bo mai envelleixi prou perquè deixin d'agradar-me).

 

WEB : http://www.elrincondemati.com/
Blog : http://mati-elrincondemati.blogspot.com/

Artesana Miniaturista Cultural