Visc a Barcelona. Des de molt petita m'han agradat tota classe de manualitats. M'agradava fer de tot una mica, ganxet, mitjan, pintar, flors de paper i de tela, bijuteria, batik, ….tot ho provava.
     L'any 2003, arran d'uns problemes familiars molt greus, vaig passar un època de gran tristesa. La meva amiga Esther (Amatista), solia venir a visitar-me, ensenyant-me manualitats noves. Un dia em va ensenyar un fòrum en internet, de cases de nines. Animada per ella, vaig començar a crear petits objectes. Al poc temps vam conèixer més noies de Barcelona, amb les quals acostumem a quedar, per ensenyar-nos mútuament. No només aconseguia animar-me si no que, a més, vaig fer noves amistats, a més d'aprendre moltes tècniques noves.
     M'agraden les miniatures perquè totes les tècniques que conec les puc aplicar.

     L'any 2007, gràcies a Ana Mª Villalón, participo en la fira de Cubelles, amb gran acceptació per part del públic. La meva especialitat són els quadres 3D (tridimensionals), que realitzo amb làmines de paper. La tècnica és molt senzilla, el truc està a retallar bé. Faig quadres personalitzats i a la grandària que sol·licitin.
     També venc portatestos i cortines de macramé, carpetes, llibretes, llençols, cobrellits, baguls, bosses de paper i altres cosetes que se'm van ocorrent.

 

WEB: http://www.annafolch.jimdo.com

  Artesana Miniaturista Cultural